HELP
cos

 
 
 
Login Login

Livrarea comenzilor


Transportul este asigurat de curier rapid.

Costul transportului este dupa cum urmeaza:

12.99lei - pentru orice produs din categoria Muzica | Film | Carte

14.99lei - pentru orice produs din categoriile Puericultura, Jocuri & jucarii, Gaming, Fashion, Scoala si gradinita, Supraveghere si siguranta, Camera copilului, Igiena si sanatate, Party

Pentru comenzile mai mari de 250 LEI costul transportului este gratuit.

ATENTIE! Costul transportului se aplica pentru fiecare comanda plasata de dumneavoastra, chiar daca ati plasat mai multe comenzi intr-un interval de 12 ore!

In cazul in care doriti sa adaugati si alte produse la o comanda, puteti face acest lucru intr-un interval de 2 ORE din momentul plasarii comenzii initiale, iar astfel veti putea evita multiplicarea costului de transport. Trebuie doar sa sunati la 031-229-3030 in acest interval de 2 ORE si sa mentionati care sunt produsele pe care vreti sa le adaugati comenzii initiale. Call Center-ul este disponibil de Luni pana Vineri, de la 08:00 la 17:00.

In cazul in care o comanda cuprinde atat produse pe stoc cat si produse la comanda, pentru a diminua termenul de livrare exista posibilitatea de a livra in mai multe etape. Pentru aceasta, trebuie ca pe antetul comenzii clientul sa marcheze optiunea Doresc livrare partiala. Astfel, se vor face maxim 2 livrari, o livrare partiala cu produsele pe stoc si o alta finala cu produsele sosite in stoc ulterior. Costul transportului se va percepe pentru prima livrare, ultima fiind gratuita.

Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.