HELP
cos

 
 
 
Login Login

CONFIDEĊ˘IALITATE

 

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

KidVentura.ro este inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20840.

SC Nova Distribution International SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.kidventura.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Nova Distribution International SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Nova Distribution International SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.kidventura.ro implica:

  • efectuarea de comenzi on-line
  • facturarea bunurilor si serviciilor comandate de dumneavoastra
  • efectuarea platii on-line
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing

 

Refuzul dvs. de a comunica datele, determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre Nova Distribution International SRL, acordul dumneavoastra este necesar.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).